Konyasporlular öğrencilerle buluştu

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ile oyunculardan Batista, Mustafa Er, Erkan Sekman ve Eray Birnican, özel bir okulda minik öğrencilerle biraraya gelerek sorularını yanıtladı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesindeki özel Bahçeşehir Koleji toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, salondaki öğrencilere spor kariyeri hakkında bilgi verdi.

Eğitmen ve öğretmen bir ailenin çocuğu olduğunu, bundan da gurur duyduğunu ifade eden Sağlam, ailesinin kendisinin eğitimine çok önem verdiğini, bu nedenle eğitimli bir insan olarak kendini futbol dünyasında bulduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Daha sonra söyleşiye katılan diğer oyuncular da kendileri ile ilgili kısa bilgiler verdi.

Sağlam, bir öğrencinin, "Fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz, hakkıyla mı aldı" sorusu üzerine, Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan herhangi birinin şampiyonluğu hak etmediğine inandığını belirtti.

Bu üç takımın bu sezon taraftara iyi bir seyir zevki sunmadığını ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

"Bu nedenle bu sezon üç büyüklerden hangisi şampiyon olsaydı hak etmeden şampiyon olmuş olacaktı. Biz ekonomik olarak üç büyüklerin yüzde 5'i ile sahaya çıkmamıza rağmen, seyir zevki olarak onlardan daha iyi müsabakalar çıkardık. Kendi evimizde ve deplasmanda oynadığımız maçlarda, güzel futbolumuzla sempati kazandık. Bu açıdan, bu sezon oynadığımız güzel futbolumuzla, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kadar önemli işler yaptık."

Başka bir öğrencinin, Konyaspor'un UEFA Kupası'na katılma ihtimali bulunup bulunmadığı sorusu üzerine Sağlam, bazı şeyleri hayata geçirmek için bir hazırlık döneminin olması gerektiğini, aksi takdirde hayal kırıklığı yaşanabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kendilerinin de takım olarak bu sezon hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Sağlam, bu sezonun UEFA için hazırlık olduğunu, gelecek yıl UEFA yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini anlattı.

Sağlam, UEFA hedefinde Konya insanının da ekonomik olarak takıma daha fazla destek olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Etkinliğe, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Korkmaz da katıldı.