Kooperatif başkanlığı seçimi yapıldı

S.S. 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Kongresi yapıldı.

S.S. 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Kongresi yapıldı.

Sanayi Sitesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ticaret ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Sekmenli, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Karaman, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Halk Bankası Bayburt Şube Müdürü Aytekin Akın, S.S. 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cengiz Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ile sanayi esnafı katıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Polat, burada yaptığı konuşmada, esnafın sorunlarını bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirterek, belediye olarak kooperatiflerin asli görevi olan altyapı ve diğer işlerde yönetim kuruluna ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini kaydetti.

Kahraman ise üye aidatları ödemelerinin yapılmadığını ifade ederek, kooperatifin hizmetlerinin yürütülebilmesi için aidatlarının zamanında ödenmesi gerektiğini vurguladı.

En önemli sıkıntılarından birinin de geri dönüş kredi ödemelerinde yaşandığını belirten Kahraman, bazı ortakların kredi taksitlerini ödemediğine dikkati çekerek, çalışmalar hakkında üyelere bilgi sundu.

Tek liste halinde yapılan seçimlerde 85 delegenin oyunu alan Cengiz Kahraman, yeniden başkan seçildi. Hacı Mehmet Kayalı, Nemci Öztürk, Sani Melekoğlu ve Yaşar Kobal ise yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: