Kooperatiften Ayın Esnafı Uygulaması

Tekirdağ’ın Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başlattığı ayın esnafı uygulamasıyla taksitlerini zamanında ödeyen...

Tekirdağ’ın Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başlattığı ayın esnafı uygulamasıyla taksitlerini zamanında ödeyen esnafı ayın esnafı seçiyor.

Yeni başlattıkları uygulamayla esnafların kullanmış oldukları kredilerin geri ödeme konusunda gösterdikleri hassasiyet, arzu ve isteğe bağlı olarak ayın esnafı uygulamasını başlattıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Ümit Gökmen, “Kooperatifimiz esnafımızın emrindedir. Ortaklarımızdan gelen her türlü kredi taleplerini yönetim kurulumuzda görüştükten sonra işleme koyuyoruz. Almış olduğumuz kararla ortaklarımızın kullanmış oldukları kredi taksitlerini geciktirmeyen ortaklarımızdan birini ayın esnafı seçerek, kendisini web saymamızda ilan ediyor, diğer ortaklarımıza da örnek olmaları için sayfamızda yayınlıyoruz. Çünkü kooperatifimizin de tüm ortaklarına kredi anlamında cevap verebilmesi için dağıtılan kredilerin geri dönüşlerinin de zamanında yapılması büyük önem arz ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Haziran ayının ayın esnafı seçilen tekstilci Ahmet Çalışkan’a kredi taksitini gününden önce ödediği için Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen, Baran’ı tebrik ederek hediyesini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz