Kop İdaresi Başkanı Babaoğlu'ndan, Selvi'ye Ziyaret

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Babaoğlu, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi'yi ziyaret...

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Babaoğlu, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi'yi ziyaret etti.

Mehmet Babaoğlu ziyarette Ali Selvi ile KOP İdaresi tarafından hazırlanacak KOP Eylem Planı'nın oluşturulması için Konya'ya yapılması öngörülen yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KOP İdaresi olarak Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerinin kalkınması ve yatırım fırsatlarını belirlemek için eylem planı hazırladıklarını dile getiren Babaoğlu, bu çerçevede ziyaret ettikleri İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi'den bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

KOP Eylem Planı'nın bölge için iyi bir yatırım fırsatı olacağına işaret eden Babaoğlu, "Eylem Planı hazırlık çalışmaları çerçevesinde 4 ilimizde valilerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz, il genel meclisi başkanlarımız, sivil toplum kuruluşu önderleri ve çeşitli büyük firmalarla görüştük. Tabana yayılmış, herkesin benimsediği ve özümsediği bir eylem planını çıkarmak için her ilin kendi yapısı içerisinde birlikte hareket etme kararı aldık. Yerel dayanışma kültürü çerçevesinde birlikte çok iyi bir çalışma yapacağımızı ve iyi bir eylem planı ortaya koyacağımızı düşünüyoruz" dedi.

KOP İdaresi'nin Konya bölgesi için büyük bir şans olduğunu vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Selvi ise, yıllardır hayalini kurdukları önemli bir adımın böylece atıldığını kaydetti. Selvi, "Bizlere düşen bu kurumu çok iyi sahiplenmek. Bölgemizde halkımızla sürekli iç içeyiz. Çok fazla beklentiler var. Şunu sevinerek görüyorum ki, sadece belli bir alan değil, bizim görev ve sorumluluk alanımızdaki bütün konularımız KOP İdaresi'nin eylem planı içerisinde yer alacak. Bütün kurumlarla işbirliği içindeyiz, ancak KOP ile özellikle birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: