Köpeği Uçakta Ölünce Üzüntüden 10 Gün Rapor Aldı

Türk Hava Yolları (THY) uçağının kargosunda köpeğinin donarak öldüğünü iddia eden Gökçe Saadet Yıldır, duyduğu...

Türk Hava Yolları (THY) uçağının kargosunda köpeğinin donarak öldüğünü iddia eden Gökçe Saadet Yıldır, duyduğu üzüntüden dolayı hastaneden 10 gün istirahat raporu aldı. THY yetkilileri ise, konuyu araştıracaklarını söyledi.

Bodrum'da şarkıcılık yapan Gökçe Saadet Yıldır, köpeğinin THY'nin İstanbul-Bodrum uçuşu sırasında uçağın kargosunda soğuktan donarak öldüğünü iddia etti. Kucağında ölü köpeğiyle veterinere giden Yıldır, herhangi bir travma olmadığını, vücut ısısının dış ortam ısısına göre düşmesi sonucu, solunum ve dolaşım felcine bağlı olarak öldüğünün tespit edildiğini belirten rapor aldı. Yıldır, sosyal paylaşım sitesinde "Minik köpeğimi kargo bölümüne koymuşlar. Soğuktan ölmüş. Ağırlığı bir kilo bile değildi. O nedenle kabinde taşınabilirdi. THY hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağım." demişti.

Reklam
Reklam

THY ise, "Aksaklık ve kural ihlalinin olmadığı uçuş sırasında yaşanan üzücü olayı titizlikle incelediğimizi ve takip ettiğimizi belirtiriz. Konuyla ilgili araştırma başlatılmıştır." açıklamasında bulundu.

ÜZÜNTÜDEN 10 GÜN RAPOR ALDI

Köpeğinin ölümü ile ilgili aldığı raporla Türk Hava Yolları'na maddi ve manevi tazminat davası açmaya hazırlandığını söyleyen Yıldır, 2 Mayıs tarihinde duyduğu üzüntüden dolayı Bodrum İlçe Devlet Hastanesi'ne muayeneye gittiğini ifade etti. Yıldır'a 10 gün kesin istirahat raporu verildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: