Köpeğini Öldüren Alman Manisa’ya Gönderildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıplak dışarı çıkarak vatandaşlara ve polise saldıran, köpeğini asfalt zemine vura vura...

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıplak dışarı çıkarak vatandaşlara ve polise saldıran, köpeğini asfalt zemine vura vura öldüren Alman, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Alanya ilçesi Tepe Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü evinin önünde çıplak dolaşan Alman Rene Herboth, kendisine müdahale eden komşularına saldırmış ve o sırada yanına gelen köpeğini asfalt zemine vura vura öldürmüştü. Polislerin müdahalesi sonucu güçlükle etkisiz hale getirilen Herboth, savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Doktorun "Psikolojik tedavi görmesi gerekir" teşhisinin ardından tekrar gözaltına alınan Alman, bugün Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Saray Polis Karakolu'ndan elleri kelepçeli olarak polis aracına bindirilen Herboth, karşısında gazetecileri görünce yüzünü saklamaya çalıştı. Rene Herboth, gazetecilerin "Rene neden köpeğini öldürdün?" sorusunu yanıtsız bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: