Köpeğini Serinletmeye Çalışırken İşkence Çektirdi

İstanbul’da sıcaklardan bunalan vatandaşlar, deniz ve süs havuzlarına koştu. Ancak denizde köpeğini serinletmeye çalışan bir...

İstanbul’da sıcaklardan bunalan vatandaşlar, deniz ve süs havuzlarına koştu. Ancak denizde köpeğini serinletmeye çalışan bir vatandaşın köpeğe adeta işkence çektirdiği gözlendi.

İstanbul’da termometreler yaklaşık 40 dereceyi gösterdi. Sıcakların artmasıyla birlikte vatandaşlar en yakın deniz kenarına koştu. Kimileri yüzerken kimileri ise yanlarında getirdikleri hayvanlarını serinletti. Ancak bir vatandaş vardı ki köpeğini serinletirken adeta işkence çektirdi. Köpeğin boynuna tasma takan bir vatandaş zinciri de iskeleye bağlayınca köpek adeta işkence çekti. Zincirden uzun süre kurtulmaya çalışan köpek ancak karaya çıktığında kendinden geçtiği görüldü. Köpeğini bu şekilde denize sokan vatandaş ise “Daha küçük ne yapacağını bilmiyor o yüzden bağladım” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, bazı çocuklar ise tehlikeye aldırış etmeden süs havuzlarına girdi. Çocuklar dizlerine kadar gelen suya balıklama atlayarak serinlemeye çalıştı. Çocuklar “Hiçbir tehlike yok su temiz elektrik de çarpmaz. Biz burada serinliyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz