Köprü Hırsızları Tutuklandı

Gölcük İhsaniye’de 22 ton ağırlığında ve 25 metre uzunluğundaki çelik köprüyü çaldıkları iddiasıyla gözaltına adliyeye...

Gölcük İhsaniye’de 22 ton ağırlığında ve 25 metre uzunluğundaki çelik köprüyü çaldıkları iddiasıyla gözaltına adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gölcük İhsaniye Mahallesi Stat Caddesi Altyol mevkiinde vatandaşların derenin karşısındaki meyve bahçelerine ulaşmak için kullandıkları köprü çalınmıştı. Çalınan 22 ton ağırlığında ve 35 metre uzunluğundaki çelik köprü için bölgedeki vatandaşlar polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki ve yol güzergahındaki kamera kayıtlarından yola çıkarak olayı gerçekleştirdiği öne sürülen 6 kişinin kimliğini tespit etti. Dere yatağının ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yürüten vinç operatörü İlyas Sami T. (31), taşeron firma işçisi Şeyho D. (29), hurdacılar Mehmet E. (25), babası İsmail E. (47), Çetin C. (45) ve Onur K. (20) polis tarafından Gölcük’te gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 kişi serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen İlyas Sami T., Şeyho D. ve Çetin C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: