Köprübaşı Meslek Yüksek Okulun’a 400 Yeni Öğrenci Gelecek

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Fatih Demir, 2015 yılına kadar...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Fatih Demir, 2015 yılına kadar okulun öğrenci sayısının kademeli olarak 400 artarak 750'ye çıkacağını açıkladı.

Okulun bu sayıya ulaşması için fiziki yapısının geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Müdür Demir, bunun bir kampanya şeklinde Kaymakamlık ve Belediye desteğiyle olacağını kaydetti. Şuan 350 öğrencilerinin olduğunu bildiren Köprübaşı MYO Müdürü Fatih Demir, buna 2013 yılında 100, 2014'te 100 öğrenci daha ekleneceğini, 2015 yılında gelecek 200 kişi ile 400 yeni öğrencilerinin olacağını ifade etti. Yapılan bu çalışmaların sonucunda ilçe nüfusunun artacağını, ekonomik gelişmenin ivme kazanacağını, sosyal ve kültürel yaşamda olumlu bir gelişme sağlanacağını ve Köprübaşı ilçesinin daha da gelişeceğini söyleyen Demir, bu amaçla 28 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da okul kantininde ilçe halkı ve esnafının da katılımıyla bir toplantı yapılacağını, öneri ve görüşlerinin alınacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: