Köprübaşı'na, Komşu İlçe Gördes'ten Ziyaret

Gördes Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'i...

Gördes Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'i ziyaret etti. Başkan Mergen, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol'u ilçesinde ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Başkan Mergen, “Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Belediye olarak tüm komşu ilçelerimizle, kamu kurumlarımızla dayanışma içinde çalışmayı destekliyoruz. Bize en yakın ilçe olan Gördes'le dayanışmamızı eskiden beri devam ettiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'da, "Eski beldemiz olan Köprübaşı'nı ilçe olarak ziyaret etmek gerçekten çok güzel bir duygu. Köprübaşı'nı gelişmiş görmek ve Büyükşehir ilçesi olma yolundaki çalışmalarını taktirle karşılıyoruz" şeklinde konuştu.

Akyol, Köprübaşı Belediye Başkanı Mergen'den yeni yaptıkları yarı olimpik yüzme havuzu ve düğün salonu ile ilgili de bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: