Köprübaşı'nın Yeni Zabıta Memurları Seminere Katıldı

Köprübaşı ilçesinde yeni göreve başlayan zabıta memurları, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Ankara’da düzenlediği seminere katıldı.Türk Silahlı...

Köprübaşı ilçesinde yeni göreve başlayan zabıta memurları, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Ankara’da düzenlediği seminere katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ayrılarak Köprübaşı Belediyesi'ne katılan yeni zabıtalar, eğitim seminerinde "Halkla İlişkiler, İletişim, Zabıta Yönetmeliği, Büyükşehir Yasası ve Belediyeler Kanunu" konusunda bilgilendirildi. 5 gün süreyle eğitim alan zabıtalar, seminerden memnun kaldıklarını, meslekleri konusunda detaylı bilgilerin verildiğini söylediler.

Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, "Kentlerimizin huzuru, güveni ve insanlarımızın kaliteli bir hayat sürmesi için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Özellikle zabıta teşkilatları, kentlerin en önemli can damarı niteliğindeki kurumlarıdır. Birçok sorunla karşı karşıya kalsalar da, insana hizmet etmenin mutluluğu ile gayret gösteriyorlar. İnsana hizmet etme konusunda sınır yoktur. Bu düşünceyle hizmet için eğitim seminerlerine büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: