Köprülü Kavşak Çalışması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sorgun'daki köprülü kavşak inşaatı ihalenin yapıldığını bildirdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sorgun'daki köprülü kavşak inşaatı ihalenin yapıldığını bildirdi.

AK Parti Sorgun İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Başer, Yozgat Şeker Fabrikası kavşağının, Kayseri, Samsun, Sivas ve Yozgat yollarının bağlantı noktasında yer aldığını, kazalarla gündeme gelen kavşağa yapılması planlanan köprülü kavşağın ihalesinin tamamlandığını söyledi.

Köprülü kavşağın yapımına bir kaç ay içinde başlanacağını ifade eden Başer, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Köprülü kavşağın ihale bedeli 7 milyon lira civarında. Bu yatırım ilçemiz açısından önemli bir yatırım. Sorgun, konumu itibariyle Türkiye'nin orta noktasında. Şeker Kavşağı olarak bilinen kavşak da doğuyu batıya, kuzeyi güneye bağlayan yolların kesiştiği yerde. Kavşakta sık sık trafik kazaları meydana geliyordu. Köprülü kavşağın bitirilmesiyle trafik kazaları da asgariye inmiş olacak."

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney / Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz