Köprünün Demir Korkuluklarını Çaldılar

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne ve Yılanlı köyü arasında Sulak çeşme mevkiine bulunan...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne ve Yılanlı köyü arasında Sulak çeşme mevkiine bulunan köprünün demir korkulukları kimleri belirsiz kişiler tarafından oksijen kaynağı ile kesilerek çalındı. Köylülerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Köprünün demir korkuluklarının çalındığını gören Yaylagöne köyünden Aladdin Gürses " Bir sabah baktığımızda köprünün demir parmaklılıklarının oksijen kaynağı ile kesilerek çalındığını gördük. Hemen muhtarımıza ve Jandarmaya haber verdik. Jandarma gelip inceleme yaptı. Köprünün demir korkuluklarının 12 metrelik bölümü kesilerek çalınmış. Bu haliyle tehlikeli oluşturuyor. Köy halkından para toplayarak köprüye yeni demir korkuluk yaptıracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Jandarma konuyla ilgili olarak başlattığı soruşturmayı sürdürüyor. 13,04,2012

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: