“kördöğüş” Bayraklı'da İlgiyle İzlendi

Bayraklı Belediye Tiyatrosu’nun, Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı, gelişen ve değişen dünyanın aileler üzerindeki etkilerini konu...

Bayraklı Belediye Tiyatrosu’nun, Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı, gelişen ve değişen dünyanın aileler üzerindeki etkilerini konu alan “Kördöğüş” adlı oyunu, büyük ilgi topladı. Başkan Hasan Karabağ’ın da izlediği oyun, iki gün boyunca sanatseverlerle buluştu.

Bayraklı Soyer Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, Yazar Tuncer Cücenoğlu tarafından ilk tiyatro çalışması olarak 1972'de kaleme alındı. Oyunu yönetmen olarak Orkun Oğuz sahneye taşıdı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gecekonduda yaşayan insanların büyük umutlarla köyden kente gelişini ve oturdukları gecekonduda yaşadıkları dramı ele alan oyunu en ön sıradan izledi.

Reklam
Reklam

Toplumsal içeriğin ağır bastığı oyunların yazarı olarak tanınan yazar Tuncer Cücenoğlu'nun oyunda Ali Soner Günüç, Semra Üzün Uzun, Hakan İntepe, Melek Akgül, Hıdırcan İmer, Cansu Şahin, Dursun Sunku, Cengiz Tulgar ve Hilmi Altınkaya rol aldı. Bayraklı Belediye Tiyatrosu'nun iki gün boyunca sergilediği oyun, büyük beğeni topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: