Kördüğüm 23. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kördüğüm dizisinin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi nefek kesen bir bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Son bölümün ardından 23. yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi.Kördüğüm dizisnin yeni bölümde ortalık arap saçına dönecek. Murat'ın tehditkar tavrı devam ediyor. Ali Nejat ve Naz arasında Eylül gerginliği sürüyor. İşte Kördüğüm 23. bölü

Kördüğüm dizisi her hafta olduğu gibi bu haftada seyircileri ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde Eylül ve Ali Nejat arasında geçmişin sayfaları yeniden gündeme gelir. Enver, Barış'ın ölümü ile ilgili önemli detaylara ulaşıyor. Peki Murat'ın planları Feyza ve ailesini nasıl bir duruma sokacak?

Yıllar sonra Ali Nejat ile karşılaşan Eylül şok olur. Aşklarının sembolü olan kolyeyi Eylül'ün boynunda gören Ali Nejat da şaşkındır.Eylül ısrarla Ali Nejat ile görüşmek ister ancak Ali Nejat'ın olumsuz cevabıyla karşılaşır.Ancak daha fazla dayanamaz . Eylül, Ali Nejat'ın evine gider; Naz da tam o saatlerde Ali Nejat'ın evine doğru gitmektedir.

Ali Nejat'ın Murat'a güvenilmeyeceği konusunda ısrarlarına kulak asmayan babası, hisselerin Enver Bey'in eline geçtiğini öğrenince deliye döner. Murat'tan hesap sorar. Murat böyle bir hamle karşısında şaşırır. Murat'ın Feyza'ya evlenme teklif etmesi Enver Bey için bardağı taşıran son noktadır.

Enver Bey,geçmişim izlerini takip eder ve artık emimdir. Oğlu Barış'ın ölümü kaza değil cinayettir.

Hasan, kızı Didem'in borcunun gizli biri tarafından ödendiğini öğrenir. Bu kişinin de Ali Nejat olduğunu sanıp teşekkür etmeye gider; fakat Ali Nejat'ın borçtan haberdar değildir.Herkes, bu sır perdesinin arkasındaki eli ve nedenini merak eder. Bu sırada Hasan farkında olmadan Ali Nejat'a önemli bir bilgi verir. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında...

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol

Naz: Belçim Bilgin

Umut: Alican Yücesoy

Neslihan: Rojda Demirer

Oğuz: Murat Daltaban

Ayşen: Ayda Aksel

Ayhan: Ege Aydan

Feyza: Tülay Günal

Tarık: Tuğrul Çetiner

Genco: Ferit Aktuğ

Gökçe: Gözde Çığacı

İbo: Tuncer Salman

Cahide: Sabriye Kara

Mert: Serdar Yeğin,

Hasan: Ali Tutal

Kaan: Aybars Kartal Özson

Murat: Teoman Kumbaracıbaşı

Enver: Mehmet Aslantuğ