Kördüğüm 25. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin sevilen dizisi Kördüğüm 25. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Perşemba akşam 24. son bölümüyle izleyiciyle olan randevusuna çıkan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat ve Naz arasındaki tansiyon gittice artıyor. Evlilik planı bir başka bahara mı kalıyor? Kördüğüm 25. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Sevilen dizinin merakla beklenen Kördüğüm dizisi 25. bölüm fragmanını yayınladı.Dün akşam son bölümü ile seyirciyle buluşan Kördüğüm dizisinde Naz ve Ali Nejat arası iyice açılıyor. Evlilik planı yapan çiftin ilişkisi sarsıntıya uğruyor.

Feyza, babası Tarık Karasu'un hayatını pazrlık konusunu öğrenince deliye dönüyor.Enver Bey ise çocukları Barış'ın ölümün nedenin kaza değil cinayet olduğunu söyler. Feyza kazayı kabullenmemişken, oğlunun cinayete gittiğini duyunca sarsılır. Murat ise köşke gittiğinde Tarık Bey'i yerde baygın bulur. Bu esnada ne kadar büyük bir sırrını açıkladığının farkında bile değildir.

Enver Bey'in kafasına silah dayayacak kadar gözü dönen Murat, yeni bir sürpriz ile sarsılır. İbo, Hasan'ın borcunu ödeyen kişinin Murat olduğunu öğrenir.

Ali Nejat ve Murat'ı kavgaya tutuşturan bu olay, Murat'ın geçmişi ile ilgili bir sırrını ortaya çıkarır. Diğer taraftan, Gökçe'nin başına gelenleri duyan Umut çılgına döner ve Emre'yi öldüresiye döver. Başvurusu kabul edilen Naz, bu karmaşadan kurtulmak için bir an önce yurtdışına gitmeyi ister.Ancak Ali Nejat ise bu koşullarda bunun mümkün olmadığını ifade eder. Çiftin kavgaları sıklaşmıştır. Eylül ise dönüş için havalimanındadır ancak, Ali Nejat'a ilettiği mesaj dengeleri altüst eder. Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX TV ekranlarınd...

KÖRDÜĞÜM OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol

Naz: Belçim Bilgin

Umut: Alican Yücesoy

Neslihan: Rojda Demirer

Oğuz: Murat Daltaban

Ayşen: Ayda Aksel

Ayhan: Ege Aydan

Feyza: Tülay Günal

Tarık: Tuğrul Çetiner

Genco: Ferit Aktuğ

Gökçe: Gözde Çığacı

İbo: Tuncer Salman

Cahide: Sabriye Kara

Mert: Serdar Yeğin

Hasan: Ali Tutal

Kaan: Aybars Kartal Özson

Murat: Teoman Kumbaracıbaşı

Enver: Mehmet Aslantuğ