Kördüğüm 4. bölüm izleyicilerle buluştu

Fox ekranlarının iddialı başlangıç yapan dizisi Kördüğüm son bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı Kördüğüm 4. bölümde Naz-Umut cephesinde şüpheler arttı. İşte son bölümden detaylar...

İdealleri uğruna değişen insanların hikayesi "Kördüğüm" yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Nefes kesen sahneleriyle ilk günden büyük çıkış yakalayan Kördüğüm 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un yer aldığı dizinin yayınlanan bölümünde ekran başındakileri büyük sürpziler bekledi. Ali Nejat sonunda Kaan'ın kendi oğlunu kabul ederken; Naz-Umut cephesinde şüpheler başladı. Birbirine tamamen zıt karakter iki erkek ve idealist bir kadın arasında geçen bir aşk hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Kördüğüm 4. bölümüyle ekranlara geldi.

KÖRDÜĞÜM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kördüğüm dizisinin son bölümünde Kaan ile başbaşa kalmaya başlayan Ali Nejat yıllardır kendine ittiraf etmekten kaçtığı gerçeği kabullenmek zorunda kaldı. hesaplaşmasını yapmaya devam eden Ali Nejat, Kaan ile vakit geçirdikçe ona daha fazla bağlanmaya başladı. Ali Nejat'ın gerçeklerle yüzleşmesinde en büyük destekçisi olan Naz'ın ise evliliği üzerindeki kara bulutlar dolaşmaya devam etti. Bir anlık hırsla Naz'ı aldatan Umut'u ise kötü bir sürpriz bekledi. Umut'un dükkanına gelen karanlık adamlar tamirhanede silahların patlamasına neden oldu? Peki, vurulan kimdi?

KÖRDÜĞÜM KONUSU

Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın ortak yapımıyla çekimleri gerçekleştirilen Kördüğüm, farklı zıt karakterlerdeki iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlardaki bir metropolün tam kalbine inen bir aşk ve dönüşüm hikayesini seyirciye sunuyor. İbrahim Çelikkol'un güçlü ve etkili bir iş adamı Ali Nejat'ı dizilerden çok sinema filmleriyle tanıdığımız Belçim Bilgin'in idealist çocuk doktoru Naz'ı Alican Yücesoy'un ise hayalperest 'Umut' karakterini canlandırdığı Kördüğüm, sıradışı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.