Kördüğüm 9. bölümde Naz'ın başı belada

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kördüğüm 9. bölümüyle ekran macerasını sürdürdü. Ali Nejat, üstüne atılan suçun şokunu atlatamadan Kaan'ın kaçırılmasıyla sarsıldı. Kördüğüm 9. bölümde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

KÖRDÜĞÜM 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Fox Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Kördüğüm'de bu hafta işler iyice karıştı. Umut'u kurtarmak isteyen Naz'ın da başı belaya girdi. Umut'tan intikam almak isteyen Kenan, Naz'ı ve farkında olmadan Kaan'ı kaçırdı İkilinin ortadan kaybolması sonrasında Ali Nejat üzerine atılan suçun şokunu atlatamadan Kaan'ın kaçırılmasıyla sarsıldı. Aile tanımına ve aşka inanmayan karizmatik işadamı Ali Nejat, hayattaki en büyük gayesi huzuru yakalamak olan çocuk doktoru Naz ve hayallerinin peşinden koşan Umut'un yollarının kesişme hikayesini ele alan Kördüğüm 9. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Modern zamanlardan bir aşk ve değişim öyküsü Kördüğüm son bölümü 3 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

KÖRDÜĞÜM 9. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Nejat kimden geldiği belli olmayan ama ustaca hazırlanmış bir tuzağın içindeydi. Holdingin eski güvenlik elemanını öldürtmekle suçlanan ve gözaltına alınan Ali Nejat, henüz yaşadığı şoku üzerinden atamamışken aldığı bir başka haberle sarsıldı: Naz ve Kaan ortadan kaybolmuştu! Umut'un yaptıklarının intikamını almak için Naz'ı kaçırtan Kenan, Kaan'ı hiç hesaba katmamıştı. Naz, Kaan'ı bir oyun oynadıklarına inandırmaya çalışırken Kenan, Kaan'ın Ali Nejat Karasu'nun oğlu olduğunu öğrendi. Artık işin içinde sadece intikam değil, fidye de vardı.