Kore Gazisinden, 80 Yaşındaki Eşine Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Düzce'de yaşayan Kore gazisi 84 yaşındaki İsmail Yılmaz, 80 yaşındaki eşine sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Düzce'de yaşayan Kore gazisi 84 yaşındaki İsmail Yılmaz, 80 yaşındaki eşine sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Merkeze bağlı Duraklar köyünde yaşayan İsmail Yılmaz, 80 yaşına giren eşi Şükran Yılmaz'a, torunu Elif Kartal ile doğum günü partisi düzenlemek için yakın akrabalarını da çağırarak evlerinin bahçesinde hazırlık yaptı.

Kendisi için hazırlanan partiden habersiz olan Şükran Yılmaz, doğum günü sürprizini görünce duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı. Torunu ve eşiyle birlikte üzerinde fotoğrafı bulunan pastayı kesen Yılmaz, sürprizin kendisini çok sevindirdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yılmaz, 80 yıl yaşamanın çok güzel bir duygu olduğunu anlatarak, "İnsan hiç ölmek istemiyor. Çok mutluyum ve sevinçliyim. Torunum ve eşimden Allah razı olsun. Arkadaşlarım, dostlarım ve akrabalarım hepsi burada. Gelenlerden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Torun Elif Kartal da yaşlı çiftin tek torunu olduğunu ve anneannesinin 80'inci yaşını bu şekilde kutlayarak kendisine sürpriz yapmak istediklerini belirtti.

Anneanesini çok sevdiğini ve onun için sürekli bir şeyler yapmak istediğini anlatan Kartal, "Genelde doğum günleri gençlere yapılır. Her yıl yapıyordum ama küçük şeylerdi. 80 yaşına girince biraz özel olsun herkes yanında olsun istedim. Sürpriz oldu. Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olsun istedim" dedi.

Kore Gazi İsmail Yılmaz da asıl amaçların eş dost ve akrabaları bir araya toplamak olduğu belirterek, "Eşime sürpriz oldu. Burada eş ve dostlarla muhabbet için toplandık. Bir nevi eş ve dostlara ikramda bulunarak hasret giderdik. Gelenlere teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Tezel/Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz