Kore ve Kıbrıs gazileri Denktaş için saygı duruşunda bulundu

Kore ve Kıbrıs gazileri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için saygı...

Kore ve Kıbrıs gazileri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için saygı duruşunda bulundu.

Manavgat Gaziler Derneği'nde toplanan Kore ve Kıbrıs gazileri hayatını kaybeden Rauf Denktaş için saygı duruşunda bulunarak dua etti. Rauf Denktaş'ın ömrünü KKTC'ye adamış büyük devlet adamı olduğunu belirten Manavgat Gaziler Derneği Başkanı Şaban Kayar, Yavru Vatan'ın kurucusu Denktaş'ı yaptıkları hizmetlerinden ötürü Anadolu insanın hiç bir zaman unutmayacağını söyledi.

Adaya huzur ve barışı getirmek için mücadele eden devlet adamları Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan ve Rauf Denktaş'ın hayatlarını kaybettiğini belirten Kayar, Denktaş'ın yeri doldurulamayacak çok büyük devlet adamı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Kayar, "Büyük devlet adamı Denktaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. 67 yıllık hayat arkadaşı Aydın Denktaş ve oğlu Serdar Denktaş'a başsağlığı ve sabır diliyoruz. Allah mekânını cennet etsin. Milletçe acımız çok büyük." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz