Körfez Dershanesi, deneme sınavına katılanlara hediye verdi

Saruhanlı Körfez Dershanesi, geçen günlerde ilköğretim 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik yaklaşık 2...

Saruhanlı Körfez Dershanesi, geçen günlerde ilköğretim 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı ödüllü deneme sınavında ter döken öğrencilerin ödüllerini kura sonucu verdi. Ödül törenine Saruhanlı Körfez Dershanesi Müdürü Hakan Kısık, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. İlk 100’e giren öğrencilere, kura sonucu 30 futbol ve basketbol topu, 30 taraftar forması, 5 kol saati, 3 mp4 çalar, 1 bisiklet ve 1 dizüste bilgisayar hediye edildi.

Müdür Kısık, yaptığı açıklamada Türkiye’de ilk defa Körfez Dershaneleri'nde akıllı tahtayla bu yıl eğitime başlayacaklarını ve yine ilk defa olarak öğrencilerinin, konu anlatımı ve soru çözme videolarından faydalandığını söyledi. Kısık, "Dershanemizde erken kayıt avantajları devam ediyor. Kaydolan öğrencilerimize, orijinal taraftar forması veya soru bankası hediye ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: