Körfez Ülkeleri Turizm Yazarları Kastamonu'da

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "İlimiz, Türkiye'nin Orta Karadeniz Bölgesi'nde yeşilliğiyle ve doğal güzelliğiyle öne çıkan bir ildir" dedi.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "İlimiz, Türkiye'nin Orta Karadeniz Bölgesi'nde yeşilliğiyle ve doğal güzelliğiyle öne çıkan bir ildir" dedi.

Bektaş, Daday ilçesinde düzenlenen "Körfez Ülkeleri Turizm Yazarları Batı Karadeniz Fam Trip" programında yaptığı konuşmada, Daday'ın Kastamonu'nun en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

İlçenin eski mimari tarzının yaşatmaya çalışan turizm tesislerinin olduğunu anlatan Vali Bektaş, şöyle konuştu:

"İlçemizde 4-5 tane at çiftliğimiz var. Gelecekte Daday'ı binicilik merkezi olarak hayal ediyoruz. İlimiz, Türkiye'nin Orta Karadeniz Bölgesi'nde yeşilliğiyle ve doğal güzelliğiyle öne çıkan bir ildir. İlimizin sahip olduğu tüm güzellikleri göstermeye çalışacağız. İlçede düzenlenen 5 günlük program turizm yazarlarını biraz yoracaktır ama görecekleriniz bu yorgunluğa değecektir. Sizlere sahip olduğumuz güzellikleri göstermek istediğimiz gibi, sizin eleştirilerinizi de almak istiyoruz."

Reklam
Reklam

Vali Yardımsı Atila Kantay da Kastamonu'ya körfez ülkelerinden 17 turizm yazarının geldiğini belirtti.

Muhabir: Esra Karamuk / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: