Körfez’de eski eşyalar toplanıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde eski ev eşyalarının toplanması için oluşturduğu ekipler ile çalışmalarını sürdürüyor.Vatandaşlar eskiyen koltuk, çekyat, halı ve ahşap dolaplarını belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bildirdikleri takdirde ekipler tarafından eşyalar alınarak Atık Getirme Merkezi’ne getiriliyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, atıkların gelişi güzel bir şekilde bırakılmaması gerektiğini belirterek, “Belediyemiz 0262 500 00 50 numaralı telefona bilgi verilmesi ve en yakın çöp toplama alanına bırakılması durumunda ekiplerimiz eşyaları alacak ve Atık Getirme Merkezi’mize getirecektir.

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde eski ev eşyalarının toplanması için oluşturduğu ekipler ile çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşlar eskiyen koltuk, çekyat, halı ve ahşap dolaplarını belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bildirdikleri takdirde ekipler tarafından eşyalar alınarak Atık Getirme Merkezi’ne getiriliyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, atıkların gelişi güzel bir şekilde bırakılmaması gerektiğini belirterek, “Belediyemiz 0262 500 00 50 numaralı telefona bilgi verilmesi ve en yakın çöp toplama alanına bırakılması durumunda ekiplerimiz eşyaları alacak ve Atık Getirme Merkezi’mize getirecektir. Bu sayede görsel kirlilik de ortadan kaldırılacaktır” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz