Körfezde Zabıta Haftası Kutlaması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, körfez zabıtalarını buluşturdu. Zabıta haftasının kutlanması nedeniyle tüm körfez belediye zabıtaları, körfez...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, körfez zabıtalarını buluşturdu. Zabıta haftasının kutlanması nedeniyle tüm körfez belediye zabıtaları, körfez belediyelerini gezerken coşku yaşandı.

Bu kapsamda Burhaniye Belediyesini de ziyaret eden körfez belediye zabıtaları Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ile sohbet ettiler. Belediye Zabıtasının 186. Yılını kutlaması şerefine körfezde ki tüm belediyeleri konvoy halinde dolaşan Körfez Belediyeleri zabıtaları Burhaniye Belediyesi’ni de ziyaret etti. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova Belediyeye gelen yaklaşık 70 zabıtayı belediye meclis salonunda ağırladı.

Reklam
Reklam

Zabıtalarla kısa sohbet eden Başkan Akova görevlerinin çok zor olduğunu belirterek, “Çok kutsal bir göreviniz var. Zabıta deyince insanlarımızın aklına güven ve düzen geliyor. Böyle bir görevde çalışmak ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek biz belediyelerde sizin sayenizde oluşuyor. Haftanız kutlu ve hayırlı olsun” dedi. Konuşmasının ardından Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürü Yüksel Yüce Belediye Başkanı Fikret Akova’ya, kutlanacak olan zabıta haftası törenine ait davetiyeyi vererek katılımlarından onur duyacaklarını belirtti.

Kısa bir sohbetin ardından Belediye Başkanı Fikret Akova ile Belediye önünde hatıra fotoğrafı çektiren zabıtalar, ziyaret edecekleri diğer Belediyeler için konvoy eşliğinde yola çıktılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: