Körfez’e Kültür Merkezi yapılıyor

Körfez’de otopark sorununa büyük ölçüde çözüm üretecek olan iki katlı komplekste çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’ndeki tüm ilçelere yaptığı kültür merkezlerine yenilerini ekliyor.

Büyükşehir Belediyesi son olarak sergi, konferans, seminer, düğün gibi çok amaçlı kullanılabilen kültür merkezlerinden bir yenisini Körfez’de yapıyor.

Bölgenin otopark sorununa büyük ölçüde çözüm üretecek olan iki katlı komplekste çalışmalar hızla devam ediyor.

KÜTÜPHANE VE TOPLANTI ODALARI
Körfez’de inşa edilecek kültür merkezi toplam 2 bin metrekare kullanılabilir alana sahip olacak. Körfez kültür merkezinde 500 kişilik düğün salonu ve 300 kişilik çok amaçlı salon ve 3 etüt salonu bulunacak. Ayrıca kültür merkezin de 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark olacak.

Reklam
Reklam

MODERN KOMPLEKS
Kompleksin zemin katında kadın emeği satış reyonları, muhtarlık irtibat bürosu, İSU, zabıta hizmetleri birimleri, kiralık-ticari idari ofisler ve 500 kişilik düğün salonu yer alıyor. Kompleksin 1. katında ise kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi ile kütüphane, iki adet sinema ve seminer salonu hizmet verebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz