Körfez’in kültür merkezlerine bakım

Körfez Belediyesi tarafından kentte hizmet veren kültür merkezleri kış bakımına aldı.Körfez’de vatandaşların özel günlerini, gerçekleştirdiği ve yoğun olarak kullanılan kültür merkezleri, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bakıma alındı.

Körfez Belediyesi tarafından kentte hizmet veren kültür merkezleri kış bakımına aldı.
Körfez’de vatandaşların özel günlerini, gerçekleştirdiği ve yoğun olarak kullanılan kültür merkezleri, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bakıma alındı. Ekipler ilk olarak Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin dış cephe boyama çalışmalarını gerçekleştirerek daha temiz bir hale getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin boyama işlemlerini tamamlamasının ardından, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. İçerisinde evlendirme memurluğu, vezne, 1 adet konferans salonu, 1 adet düğün salonu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait KO-MEK bulunan Tütünçiftlik Kültür Merkezi, boyama ve temizlik çalışmalarının bitmesinin ardından güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz