Korganlılar Başkan Ayaz'ı Ağırladı

Kocaeli Korganlılar Derneği Başkanı Yunus Şener ile yönetim kurulu üyeleri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı...

Kocaeli Korganlılar Derneği Başkanı Yunus Şener ile yönetim kurulu üyeleri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı İzmit Doğu Kışla Parkı’nda faaliyet gösteren Kasap Cemalin Yeri 2’de ağırladı. Hemşeri Dernekleriyle bir araya gelmeyi her zaman önemseyen Başkan Ayaz, akşam yemeğinde gerçekleşen sohbette dernek üyeleriyle hoş bir gün geçirdi.

Dernek Başkanı Şener ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ayaz’ın Başiskele’deki hizmetlerini beğeniyle takip ettiklerini söyledi.

Başkan Ayaz’ da konuşmasında şunları söyledi: “Kocaeli genelinde kimliklerini koruyan, geleneklerine bağlı kalan tüm hemşeri dernekleri bizler için önemli. Sizler, memleketlerinizden yüzlerce kilometre uzaklardasınız. Ama yinede, doğduğunuz, büyüdüğünüz, sahip çıktığınız ilçenizin tüm geleneklerini burada da yaşamaya özen gösteriyorsunuz. Sizlerle Korgan’a gitmek nasip olduk. Oralar gerçekten çok güzel, yaşanası bir bölge. Sizlerle birlikte olmak sizleri tanımak beni de çok mutlu etti. Ülkemizin tüm yöreleri ve orada yaşayan kültürler gerçekten çok sıcak.”

Reklam
Reklam

Başkan Ayaz yemeğin sonunda kendisiyle tanışmak isteyen minik hayranı 8 yaşındaki Ümit Can Yılmaz ile birlikte birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: