Korkmaz: Beni ne ligin altındaki ne de üstündeki takımlar ilgilendiriyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasına 15. sırada giren Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor deplasmanına 3 puan...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasına 15. sırada giren Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor deplasmanına 3 puan parolası için hazırlanıyor.
Hasan Doğan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı - mavili ekip 4 eksikle çalıştı. Fenerbahçe karşısında sergilediği mücadeleci futbolu Eskişehir karşısında da sergileyeceklerini belirten teknik direktör Bülent Korkmaz, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.
Korkmaz, ''Eskişehirspor iyi bir takım, iyi futbolcuları var ama biz kazanmak için gideceğiz. Agresif bir takıma karşı oynayacağız. Dolayısıyla maçın mücadelesi yüksek olacak. Kazanırsak her şeyin daha iyi olacağını herkes biliyor. Onun için Eskişehir'e kazanmak için gideceğiz, kaybetmek için değil." dedi.
Öte yandan 5 haftadır iç sahadaki maçlarını kaybetmediklerini, artık dış saha maçlarında da kazanmak istediklerini belirten Korkmaz, ''Dış sahada kazanamama olayı benden önce de vardı, benle de oldu. İç sahadaki maçlarımızı kazanıyoruz. Bunu dış saha maçlarına da yansıtmak istiyoruz. Dış saha fobimiz var. Bunu aşmak istiyoruz. Eskişehirspor karşısında alınacak 3 puan dış saha maçlarını kazanmada önemli bir rol oynayacak.” dedi.
Takımda cezalı futbolcu bulunmazken, Mehmet Çakır, Şenol, Deumi ve Kağan’ın sakat olduğu, takımla çalışan Erkan’ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz