Korkmaz: "Şampiyonluktan uzaklaşıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ankaraspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını ve şampiyonluk yarışından biraz daha uzaklaştıklarını söyledi.
Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi oynadığımız bir maçtı, golü de bulduk, pozisyonlara da girdik değerlendiremedik. Ama futbolun bazen kadreri böyle, bir duran toptan golü yedik. Şampiyonluk şansımız azalıyor, hiç düşünmediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Ligi sonuna kadar götüreceğiz. Duran toptan adam markajından gol yedik, bu sonuç bizim için hiç iyi olmadı. Duran toptan gol yememeliydik ayrıca maç içinde ikinci golü de bulmalıydık. İşin üzüntü verici tarafa iyi oynadığınız maçta beraberlikle ayrılmanız. Bu puan kaybı yarıştan bizi biraz daha uzaklaştırdı.

Reklam
Reklam

Bülent Korkmaz, Milan Baros'un yerine Hasan Şaş'ı oyuna almasını ise şöyle açıkladı: "Hasan Şaş'ı alarak kanatları kapatmak istedik, düşündüğümüzü de yaptık. Hasan da elinden geleni yaptı, maç berabere bitince bu sorular geliyor. Nonda, Baros'u çıkardıktan sonra sakatlandı."