Korkunç Cinayetle İlgili 3 Kişi Gözaltında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, halı yıkama olarak hizmete açılmak için hazırlanan iş yerinde hunharca işlenen cinayetin...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, halı yıkama olarak hizmete açılmak için hazırlanan iş yerinde hunharca işlenen cinayetin zanlıları oldukları ileri sürülen biri kadın 3 kişi yakalandı.

Mahmudiye Mahallesi'nde halı yıkamacı olarak hazırlanan, ancak henüz faaliyete girmeyen boş vaziyetteki iş yerinde geçen salı gecesi meydana gelen olayda, 35 yaşındaki mobilyacı Ahmet Arun hurharca öldürülmüştü. Cinayetin şahıslar arasında bir müddet önce çıkan bir kavgadan kaynaklandığı öğrenildi. Ahmet Arun’u dövdüğü ileri sürülen Ercan Ö'nün, Arun’u arayıp, yardımcıları Hatice K. ve Serkan S. ile birlikte söz konusu iş yerinde buluştukları, buradaki görüşme sırasında eskiye dayanan husumetin yeniden alevlendiği bildirildi. Arun’un önce kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 3 bıçak darbesi ile yaralandığı, darp edilmeye devam edilince kaçmaya çalışırken arkasından otomobille yetişen Ercan Ö. tarafından ezildiği, zanlıların aynı otomobille olay yerinden kaçtıkları ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, görüntülerdeki 16 UY 530 plakalı araçla alakalı tahkikat başlattı. Cinayette kullanıldığı ileri sürülen otomobil, emniyet ekipleri tarafından olay gününden bir sonraki gece OSB kavşağında yakalandı. Soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri kısa sürede cinayetin şüphelilerine ulaştı. Ercan Ö. ve ona yardım ettikleri bildirilen Hatice K. ile Serkan S. gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: