Korkut Kız YBO Öğrencileri Ilk Kez Sinemayla Tanıştı

Muş'un Korkut ilçesindeki Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nda eğitim gören 150 öğrenci, Kaymakam Adnan Daldal’ın öncülüğünde...

Muş'un Korkut ilçesindeki Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nda eğitim gören 150 öğrenci, Kaymakam Adnan Daldal’ın öncülüğünde
ilk kez sinemayla tanıştı. İl merkezinde sinema keyfi yapan öğrenciler Kaymakam Daldal ve okul idaresine teşekkür etti.

Kız YBO Müdürü Ömer Okyay ve okul öğretmenlerinin gözetiminde il merkezindeki Ceylan Alışveriş Merkezi'nde bulunan sinemaya getirilen öğrenciler, patlamış mısır yiyerek film izledi. Öğrenciler, film çıkışı oyun parkında doyasıya eğlendi. İlk defa sinema ile tanışan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan başta Kaymakam Adnan Daldal’a ve okul idarecilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ceylan Alış Veriş Merkezi'nde öğrencilerin sinema etkinliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Okul Müdürü Ömer Okyay, yatılı eğitim gören öğrencilerin bu tür imkanlardan faydalanmasının büyük bir heyecan verici olduğunu kaydetti.

"ÖĞRENCİLER İLK DEFA SİNEMA İLE TANIŞTI"

Korkut Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin sinemaya getirilmesinden dolayı arkadaşları adına Kaymakam Adnan Daldal’a teşekkür eden Kız YBO Öğrenci Temsilcisi Rümeysa Yalvak, ilk defa birçok kişinin sinemaya gelmesine vesile olunduğunu kaydetti.

Öğrenci arkadaşları adına çok sevindiğini ifade eden Yalvak, "Okulumuz öğrencilerin sinemaya getirilmesi beni çok mutlu etti. Çünkü biz hep okuldayız ve ders çalışıyoruz. Bu etkinlik bizim için bir ödül mahiyetinde oldu. Bu imkanı bize sağlayan Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Birçok arkadaşımız ilk defa sinemaya geldi ve hep beraber hem film izledik hem mısır yedik hem de gezme imkanı bulduk. Öğretmenlerimiz bizimle yakından ilgilendi onlara da teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan sinemaya getirilen öğrenciler film izledikten sonra oyun parkı eğlencesinin ardından ilçeye geri döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: