Korkutan yangın amatör kamerada

Şişli'de, bir iş hanının çatısında çıkan ve çevredekilere korkulu anlar yaşatan yangın, vatandaşlar tarafından kaydedildi....

Şişli'de, bir iş hanının çatısında çıkan ve çevredekilere korkulu anlar yaşatan yangın, vatandaşlar tarafından kaydedildi.
Selahattin Pınar Caddesi üzerindeki 5 katlı Erbil İş hanının çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Yoğun duman ve alevleri gören vatandaşlar, büyük panik yaşadı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlere müdahale eden itfaiye, yangını kontrol altına aldı.
Bu arada bazı vatandaşlar, korkutan yangını cep telefonu ile kaydetti. İtfaiye ekiplerinin yangın yerindeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz