Korkuteli Belediyesi Araç Parkına 3 Yeni Araç Alındı

Antalya’nın Korkuteli ilçe Belediyesi araç parkına bir mini ekskavatör, bir grayder ve 1 kepçe olmak...

Antalya’nın Korkuteli ilçe Belediyesi araç parkına bir mini ekskavatör, bir grayder ve 1 kepçe olmak üzere 3 yeni araç alındı.

Hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli bir şekilde sunmak amacıyla makine parkını modernize eden Korkuteli Belediyesi, yeni alınan 3 aracın hizmete girmesi için tören düzenledi. Belediye Başkanı Hasan Gökce, Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende yeni araçları tanıtırken, 3 yıl önce belediye başkanlığı görevini devraldığı günden itibaren yaptıkları inceleme sonunda belediyenin araç parkının yeterli olmadığını gördüklerini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Başkan Gökce, araç filolarına 3 yılda 20 yeni araç kazandırdıklarını belirterek, ”Belediye başkanlığı görevine geldiğimiz günden bu yana Korkuteli için yatırım zamanı olduğunu düşünerek araç filomuzu güçlendirmeye karar verdik. Yeni araçların belediyeye ve Korkuteli halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki günlerde 4 adet binek araç, 1 adet TIR ve dorse, 1 adet otobüs belediyeye kazandıracağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: