Korkuteli Belediyespor’a Protokol Desteği

Korkuteli Belediyespor, hafta sonu yapacak olduğu Serik Belediye maçı öncesinde Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Metin...

Korkuteli Belediyespor, hafta sonu yapacak olduğu Serik Belediye maçı öncesinde Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirbağ ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, idmanı ziyaret ederek oyunculara tatlı ve meyve suyu ikram etti.

Ziyarette Korkuteli Bediyespor Başkanı Yüksel Atmaca ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Kolan da hazır bulundu. Korkuteli Belediyespor’un maçlarını kaçırmadıklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, “Profesyonel takımları aratmıyorsunuz” dedi.

Reklam
Reklam

Müsabakaların çok zevkli geçtiğini belirten Demirbağ, “Başarılarınızdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Çevremdeki herkesi de müsabakalara davet ediyorum. 9 kişi kaldığınız müsabakaları bile kazanıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Korkuteli Belediyespor’un tribünden yeterli desteği alamadığını da söyleyen Demirbağ, “Bu başarıya rağmen hala boş tribünlere oynuyorsunuz. Korkuteli’nin takımına daha fazla destek olması gerekiyor. Pazar günü yapacak bir şey yok. Gençler internet kafelerde oturacağına gelsinler maçları izlesinler” dedi.

Daha önce hiç amatör müsabakalara gitmediğini ifade eden Jandarma Komutanı Mutluay Oskay ise, “Görev yaptığım ilçelerde hiç maçlara gitmemiştim. Ama Korkuteli Belediyespor’un maçlarının müdavimi olduk. Oynadığınız futbolla izleyenlere zevk veriyorsunuz. Pazar günü oynayacağınız Özel İdare maçında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Takım hakkında bilgiler veren Belediyespor Antrenörü Recep Hekimoğlu da, “Pazar günü deplasmanda çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Pazar günü Serik Belediyespor ile maçımız var. Bu maçı kazandığımız takdirde önümüze daha net bir hedef koyabiliriz. Bu nedenle daha azimli çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Demirbağ ve Oskay oyunculara tatlı ve meyve suyu ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: