Korkuteli’de ‘hastane Okul El Ele Sağlıklı Geleceğe’ Projesi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Osman Önal Ortaokulu ile Özel Medi Yaşam Hastanesi’nin ortaklaşa yürütmekte olduğu ‘Hastane...

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Osman Önal Ortaokulu ile Özel Medi Yaşam Hastanesi’nin ortaklaşa yürütmekte olduğu ‘Hastane Okul El Ele Sağlıklı Geleceğe’ projesi kapsamında ilk etkinlik başladı.

Etkinlikte, gelecekte doktor olmak isteyen 6 öğrenci ile Rehber Öğretmen Havva Çam ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Zühtü Bülbül Özel Medi Yaşam Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Okul Rehber Öğretmeni Havva Çam, etkinlikte öğrencilerin doktorların deneyimleri ve çalışma ortamlarını görmelerini sağladıklarını belirtti. Çam, “Bu sayede öğrencilerin bilinçli tercihler yapacaklar. Bu mesleki rehberlik ile doktorların sektör tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmalarına imkan vererek, ileride parçası olacakları iş hayatını daha yakından tanımlarını hedefledik” dedi.

Reklam
Reklam

Proje koordinatörü Görsel Sanatlar Öğretmeni Zühtü Bülbül ise, projenin geçen yıl gerçekleştirdiğini ve çok verimli geçmesinden dolayı bu yıl da geliştirilerek devam ettirildiğini söyledi.

Osman Önal Ortaokulu Müdürü Fatih Tıraş da, Özel Medi Yaşam Hastanesi ve öğrencilerle ilgilenen doktorlara, öğrencilere rehberlik yaptıkları için teşekkür etti. Tıraş, çalışmanın mesleki rehberliğin ikinci adımı olan hemşirelik mesleği tanıtımı ve ‘Obezite Ve Sağlıklı Yaşam Konulu’ seminerleri ile devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: