Korkuteli'de Okulların Taşıma İhalesi Yapıldı

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki ilköğretim okullarının 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı taşıma ihalesi yapıldı.Korkuteli İlçe Milli...

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki ilköğretim okullarının 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı taşıma ihalesi yapıldı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen ve Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu başkanlığında yapılan ihaleye 30 hat için 4 taşıma firması katıldı.

33 yerleşim merkezinden 7 taşıma merkezine toplam 600 öğrencinin taşınmasını içeren ihale tamamlandı. İhale Komisyonu Başkanı Milli Eğitim Şube müdürü İsmail Uğurlu, “7 taşıma merkezine 30 hat için SS Yayla köyleri öğrenci taşıma kooperatifi, SS Garipce Sulama kooperatifi, Çaykenarı köyü tarımsal kalkınma kooperatifi ve Kadir Önce-Şerafettin Önce katıldı. Yapılan ihale sonrası muhammen bedelden en uygun fiyatı veren servis firmaları köylerden taşıma ihalesini aldılar. İtiraz süresinin sona ermesinin ardından ihale net sonucunu açıklanacak” dedi.

Reklam
Reklam

Uğurlu, İhaleyi alan taşıma merkezinin 30 hat üzerindeki 600 öğrencini Yazır Fevziye Polat İlköğretim okuluna, Osman Önal İlköğretim Okuluna, Mehmet Akif İlköğretim okuluna, Kızılcadağ İlköğretim okuluna, Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar ve Sülekler Şehit Semih Aldemir İlköğretim okuluna taşıyacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: