Korkutelili Güreşçiler Türkiye Şampiyonu Oldu

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, Sakarya ve Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında 3 altın...

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, Sakarya ve Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında 3 altın madalya, 2 gümüş madalya elde ettiler.

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezinde eğitim gören sporcular ilk olarak Osmaniye, Samsun ve Manisa illerinde yapılan grup müsabakalarına katılarak serbest stilde takım halinde 1'inci, grekoromen stilde ise takım halinde 2'inci oldular. Osmaniye grubunda serbest stilde 3 altın madalya, 1 gümüş madalya, 2 bronz madalya elde eden güreşçiler, grekoromen stilde ise 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandılar. Samsun grubundan 1 gümüş madalya, 1 bronz madalya ve Manisa grubundan da 1 gümüş madalya kazanan güreşçilerimiz, grup müsabakalarında elde ettikleri bu sonuçlarla Türkiye şampiyonasına katılma hakkını da elde ettiler.

Reklam
Reklam

Sakarya'da yapılan Milli Eğitim Gençler Serbest Grekoromen Türkiye Güreş şampiyonasına katılan güreşçiler, 2 altın madalya, 1 gümüş madalya, kazanarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hak ettiler.

Türkiye şampiyonasında 2 altın, 1 gümüş 76 kilogramda Grekoromen stilde mücadele eden Mustafa Talha Kılıç, Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya, 85 kilogramda Serbest stilde Oğuzhan Altın Türkiye şampiyonu olarak altın madalya, 58 kilogramda Serbest stilde İbrahim Çağlayan Türkiye 2.si olarak gümüş madalya kazandı. 85. kilogramda Serbest stilde Murat Demir ise Türkiye 7. Oldu.

BAYANLARDA DA 1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ

Bayanlar kategorisinde ise Eskişehir'de yapılan Türkiye Bayanlar Güreş şampiyonasında 49. kilogramda Serbest stilde Gizem Kabak Türkiye şampiyonu olarak altın madalya, Serbest stil 65 kilogramda Tuğba Kılıç ise Türkiye 2.si olarak Gümüş madalya kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz