Korkuteli’nde Bekçi Ölü Bulundu

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Yeşilyayla beldesinde bir kişi bahçe arasında ölmüş halde bulundu.Korkuteli Yeşilyayla beldesinde...

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Yeşilyayla beldesinde bir kişi bahçe arasında ölmüş halde bulundu.

Korkuteli Yeşilyayla beldesinde Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nda bekçilik yapan İbrahim Kençel'den (42) iki gündür haber alamayan ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ailesi ve yakınlarıyla birlikte aranan İbrahim Kençel cesedi Yeşilyayla beldesi Taşköprü mevkiinde bahçe arasında bulundu.

Olay yerine gelenler, İbrahim Kençel’in cesedinin ağaca asılı olduğunu ve ipin koptuğunu, yerde yatar halde bulduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen Korkuteli Cumhuriyet Savcısı, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: