Korkuteli'nde sanayi esnafı birlik ve kardeşlik yemeğinde buluştu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi sanayi esnafı bu yıl 6.'sı düzenlenen 'Geleneksel Kardeşlik ve Dayanışma Yemeği’nde bir...

Antalya’nın Korkuteli ilçesi sanayi esnafı bu yıl 6.'sı düzenlenen 'Geleneksel Kardeşlik ve Dayanışma Yemeği’nde bir araya geldi.
Korkuteli Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından sanayi içindeki ana cadde üzerinde verilen yemeğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Usta, kalfa, çırak ve Korkutelili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yemekte birlik beraberlik mesajı verildi. Yemeğe yaklaşan seçimler nedeni ile birçok siyasi partinin milletvekili adayı da katıldı. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çil, ilçe esnafının diğer bölgelere bu konuda da örnek olduğunu söyledi. Çil, "Yemek vesilesi ile kaynaşmayı sağlıyoruz. Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yemeklerin yapılmasına ve hazırlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz