Korkut'ta 23 Nisan'a Coşkulu Kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Muş'un Korkut ilçesindeki törenler Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

75. Yıl Merkez İlkokulu'nda devam eden törene Kaymakam Adnan Daldal, Belediye Başkanı Sait Elitaş, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Özgür Olgun, AK Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Zeki Bilginer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Deniz, Kızılay İlçe Şube Başkan Yardımcısı Mümtaz Bilgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Gündoğdu ile birlikte öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl farklı bir formatta kutladığını, ülke genelinde her okulun kendi bünyesinde kutlama yaptığına dikkati çekti.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu, halk oyunları oynandı. Minik öğrencilerin dans gösterisi, kaşıkla yumurta ve çuval yarışı ile devam eden program, '23 Nisan' konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: