Korkut’ta Çanakkale Oyunu Büyük Ilgi Gördü

Muş'un Korkut ilçesinde düzenlenen 'Çanakkale 1915 57. Alay' isimli tiyatro oyunu izleyenlere duygulu anlar yaşattı.Korkut...

Muş'un Korkut ilçesinde düzenlenen 'Çanakkale 1915 57. Alay' isimli tiyatro oyunu izleyenlere duygulu anlar yaşattı.
Korkut Vakfı Konferans Salonu'nda düzenlenen tiyatro oyununu köy korucuları yanı sıra 500 öğrenci ile ilçe halkı izledi.

Korkut Kaymakamı Adnan Daloğlu’nun girişimleriyle İzmir Karşıyaka Kültür Merkezi Tiyatro ekibi Korkut’a geldi. Ekibin sahnelediği 'Çanakkale 1915 57. Alay' isimli tiyatro oyununda izleyiciler bazen güldü, bazen de hüzünlendi. 180 köy korucusunun, yaklaşık 500 öğrencinin ve çok sayıda vatandaşın izlediği oyundan sonra, Çanakkale tarihi anlatıldı.

Reklam
Reklam

Korkut Kaymakamı Adnan Daloğlu, halkın oyunu beğeniyle izlediğini dile getirerek, “İlçe halkımıza güzel bir sosyal ortam oluşturmak için bir tiyatro düzenlemeye karar verdik. İzmir’den davet ettiğimiz bir grup tiyatrocu ilçemizde sahne aldılar. Düzenlenen geceye Korkut halkının yanı sıra köy korucularımız ile öğrencilerimiz de katıldı. İmkanlar dahilinde ilçemizde bu tür etkinliklerimiz sürecektir.” dedi. Etkinliğe katılanlar da Kaymakam Daloğlu'na memnuniyetlerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: