Koro Şefi Mete Gökçe Kıbrıs’ta Eğitim Verecek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Mete Gökçe,...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Mete Gökçe, koro ve şeflik eğitimi konusunda çalışmalar yapmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne davet edildi.

KKTC’de ilk kez düzenlenen “master class” çalışmasına Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretimi Anabilim Dalı öğrencileri, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Kıbrıs Sanat Derneği Othello Çoksesli Korosu, Türkiye’den koro şefleri, müzik ve sınıf öğretmenleri katıldı. Mete Gökçe, çalıştayın ardından 29 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan ve ÇOMÜ Korosu'nun da katılacağı “KKTC Korolar Şenliği” için yaptığı sanat danışmanlığı kapsamında KKTC Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu tarafından şenliğin basın ve lansman tanıtımına davet edildi.

Reklam
Reklam

KKTC ulusal televizyon ve radyo programlarında (Kanal T-Genç TV-BRT- Radyo Vatan) ÇOMÜ, koro ve Çanakkale Korolar Festivali üzerine tanıtım ve sohbetler de yapan Gökçe, şenlik afişinde görüntüsüne yer verilmesinden onur duyduğunu dile getirdi. Şenlik programı dahilinde KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından cumhurbaşkanlığı makamında kabul edilecek olan Mete Gökçe ve ÇOMÜ Korosu, Kanal T televizyonunda yayınlanan "İki Kelime" programına da konuk olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: