Köroğlu Klip Çekimlerine Başladı

Bir radyo kanalında yıllardır "Vesaire" programıyla sevenlerine seslenen sanatçı Ömer Köroğlu, klip çekiminlerine başladı.İzmir Hilton...

Bir radyo kanalında yıllardır "Vesaire" programıyla sevenlerine seslenen sanatçı Ömer Köroğlu, klip çekiminlerine başladı.

İzmir Hilton otelinde çok keyifli bir ortamda çekimleri gerçekleştirilen Köroğlu'nun "Kalbimin ritimsiz sevgilisi" isimli şiirinin müziği, 2007 yılında çıkardığı ‘Kara Geceler' adlı albümü ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran ses sanatçısı Ersin Kuşkanat'a ait. Atacan Ozan gitarıyla, Burak Pekuyar uduyla, Serdar Özkan klarneti, İbrahim Telkıvıran da piyanosuyla Ömer Köroğlu'na eşlik etti. Köroğlu, "Hepsi çok değer verdiğim, işinde usta müzisyen arkadaşlarım. Ortaya çıkan albümün aranjesini de 2001 yılında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sedat Yüce kardeşimiz yaptı. Umarım dinleyenlerimizin beğeneciği bir proje hazırlamış oluruz" dedi.

Reklam
Reklam

Klibinde Köroğlu'na, O Ses Türkiye yarışmasında Hülya Avşar'ın takımında birinci olan Fama İşcan eşlik etti. Çekimler boyunca İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve 'biz bize yeteriz' ekibi de eşlik etti. Klibin montaj ve yönetmenliğini Ayberk Özsoy, görüntü yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteği ise Gani Güleç sağladı. Klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: