Köroğlu Osmancık Temsilcisi

Osmancık'ı Çorum' da ki il seçimlerinde Orkun Köroğlu temsil edecek.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Uygulamaları çerçevesince yürütülen İlçe Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı.

Osmancık İlçe başkanını belirlemek amacı ile, İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde Osmancık Ömer Derindere Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü konferans salonunda 21/11/2012 tarihinde yapılan seçimlerde, Ömer Derindere Anadolu Öğretmen Lisesi 12/C sınıfı öğrencisi Orkun Köroğlu, meclis üyelerinin 9’ unun oyunu alarak İlçe Öğrenci Meclis Başkanı seçildi.

Meclis başkanı Orkun Köroğlu Çorum’da gerçekleştirilecek İl başkanlığı seçimlerinde ilçemizi temsil edecek. Çorum’daki il seçimlerinde de aday olmayı düşünen meclis başkanı, Çorum’ da da seçilirse ilimizi Ankara’da toplanacak Türkiye Öğrenci Meclisinde temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: