Korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerleri denetleniyor

Kilis’in Elbeyli ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerleri denetlendi.Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman’ın talimatıyla Toplum Sağlığının Korunması ve korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Elbeyli ilçesindeki işletmeler düzenli olarak denetleniyor.İlçedeki denetimlerde, Hijyen, temizlik ve salgınla mücadele kapsamında satılan ürünlerle ilgili dikkat edilecek, hususlar, görülen eksiklikler konusunda yapmaları ve yapmamaları gereken hususlar aktarılıyor.

Kilis’in Elbeyli ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerleri denetlendi.
Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman’ın talimatıyla Toplum Sağlığının Korunması ve korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Elbeyli ilçesindeki işletmeler düzenli olarak denetleniyor.
İlçedeki denetimlerde, Hijyen, temizlik ve salgınla mücadele kapsamında satılan ürünlerle ilgili dikkat edilecek, hususlar, görülen eksiklikler konusunda yapmaları ve yapmamaları gereken hususlar aktarılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz