Koru Köyü Muhtarı Yapıcıoğlu’nu Büyük Onur

Kastamonu’nun merkeze bağlı Koru Köyü Muhtarı Muammer Yapıcıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan seçmelerde...

Kastamonu’nun merkeze bağlı Koru Köyü Muhtarı Muammer Yapıcıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan seçmelerde gösterdiği başarıyla Türkiye’nin en başarılı 40 muhtarı arasına girdi. Yapıcıoğlu, ülke genelinde 40 muhtarla birlikte bakanlığın davetlisi olarak Antalya’ya çağrıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen proje ile Türkiye’nin en başarılı 40 muhtarı belirlendi. Kastamonu’nun merkeze bağlı Koru Köyü Muhtarı Muammer Yapıcıoğlu, köyünün gelişimine sağladığı hizmetlerle en başarılı 40 muhtar arasında yer aldı. Kastamonu’da ilk defa bir muhtar Türkiye’nin en başarılı muhtarları arasında yer buldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın özel davetlisi olarak Antalya’ya çağrılan 40 muhtar burada bakanla bir araya gelip projelerini paylaşma fırsatı bulacak.

Reklam
Reklam

Koru Köyü’nü Kastamonu’da örnek köy haline getirmek için büyük çaba sarf ettiklerini açıklayan Koru Köyü Muhtarı Muammer Yapıcıoğlu, “İhtiyar heyetimde ki tüm arkadaşlarım her yaptığım işte yanımda oldular. Daha nice yıllar heyetimle birlikte köyümüzü ileriye taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Hizmette sınır yoktur ve köy halkım en iyisine layıktır. Köyümüzde birlik olduğumuz sürece birçok başarıya imza atacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: