Korucuk Park İhaleye Çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan "Korucuk Park Yapımı" ihalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek. Konuyla...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan "Korucuk Park Yapımı" ihalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Zeki Toçoğlu'nun müjdesini verdiği Korucuk Park'ın ihalesine, 3 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Korucuk'a halkımızın nefes alacağı, huzur bulacağı çok güzel bir park kazandırıyoruz " dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikent'e yaptığı büyük yatırımlardan biri olan Korucuk Park'ın ihalesine yeniden çıkılıyor. Yapılacak olan ihale ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, "Camili'de yaptığımız Yenikent Park'ın bir benzerini bu kez Korucuk'ta yapacağız. Korucuk'ta yaklaşık 40 dönüme yakın bir alanda Korucuk Park'ı kuruyoruz. Yapılacak olan parkımızda, fitness aletleri, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, piknik alanları yer alacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun müjdesini verdiği Korucuk Park'ın ihalesi daha önce gerçekleşmiş fakat iptal edilmişti. İhaleye yeniden 3 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Parkımız yer tesliminden itibaren 75 günde tamamlanacak ve halkımızın nefes alacağı, huzur bulacağı çok güzel bir mekânı Korucuklulara kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Korucuk Park Yapım İşi ihalesi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale 03.05.2012 Perşembe günü saat 11.30'da, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yapılacak. Korucuk Park, yer tesliminden itibaren 75 günde tamamlanacak. İhale için ayrıntılı bilgiye; Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 44 44 054 numaralı telefondan ya da Büyükşehir web sitesi ihale duyuruları bölümünden ulaşılabilir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: