Koruma altında olan asırlık çınara bakım yapıldı

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan koruma altındaki tarihi Anıt Ağaca (Doğu Çınarı) bakım çalışması yaptı.Eskişehir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu kararı uyarınca korumaya alınan anıt ağaca bakım, budama, mantar mücadelesi ve restorasyon çalışmaları yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan koruma altındaki tarihi Anıt Ağaca (Doğu Çınarı) bakım çalışması yaptı.
Eskişehir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu kararı uyarınca korumaya alınan anıt ağaca bakım, budama, mantar mücadelesi ve restorasyon çalışmaları yaptı. Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu Park ve Meydan Düzenlemeleri kapsamında daha önce de Anıt Ağaç dallarına destek amacıyla Heykeltıraş Hanefi Yeter’in tasarladığı heykel ile asırlık çınarın korunma altına almıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz