"Koşabiliyorken Koş Projesi"

ERZURUM (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan "Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında Erzurum'da iftardan sonra çocukların spor yapmaları sağlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan "Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında Erzurum'da iftardan sonra çocukların spor yapmaları sağlanıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yaptığı açıklamada, projenin ramazan ayında da büyük bir ilgi gördüğünü söyledi. Bakanlık tarafından hazırlanan projeler sayesinde spora başlayanların sayısında artış olduğunu belirten Çintimar, şunları kaydetti: "Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projeler sayesinde spor salonlarımızda ve atletizm pistlerinde yaptırılan çalışmalar antrenörlerimiz eşliğinde devam etmektedir. Riskli bölgelerde bulunan çocuklar, iftar sonrasında evlerinden alınarak buz pateni ve curling salonlarında spor yaptırılıyor. Evlerinden alınan çocuklar, buz pateni öğrenmenin mutluluğunu yaşarıyor. Proje kapsamında ayrıca görevlendirilen antrenörlerimiz, halkımızın bilinçli bir şekilde spor yapmasını sağlıyor. Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında HİS lisans sayısında 6 bin 182 ile ilk 3'ün içerisindeyiz. Hedefimiz HİS lisansı sayısında ilk sıraya yükselmek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: