Köse Kapalı Spor Salonu'nun Temeli Atıldı

Köse ilçesinde yapılacak Kapalı spor salonunun temeli törenle atıldı.

Köse ilçesinde yapılacak Kapalı spor salonunun temeli törenle atıldı.

Törene, Köse Kaymakamı Arif Karaman, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Burhanettin Kaya, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi mühendisi Recai Taşdemir ve yöre halkı katıldı.

Köse Belediye Başkanı Aygün, tören sonrası yaptığı açıklamada, Köse'de bir eksikliğin daha giderildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Salonumuzun yapımında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, Valimiz Sayın Yusuf Mayda'ya, Milletvekillerimiz Sayın Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün'e, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi mühendisi Recai Taşdemir'e, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, arsamızın kamulaştırılmasında kolaylık gösteren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederim. Salonumuzun ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Osman Yetim

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: